Nyheder fra Tennis

Ny sæson

En ny sæson starter typisk i april måned (hvis vejret tillader det), hvor vi hjælper hinanden med at klargøre banerne til den nye sæson. Når banerne er tilstrækkeligt hårde til at kunne bruges, åbner vi sæsonen for booking og spil. (Se punktet "Sæsonens aktiviteter")

Når man har meldt sig ind, får man oplyst koden til nøgleboksene med en nøgle, som giver adgang til banerne. Man booker tid online, og med 4 baner til knap 70 medlemmer er det normalt muligt at finde en ledig tid - selv med kort frist. Vi har også en boldkanon, man gratis kan booke og låne og dermed lave selv-træning.

 

Find nogle at spille med - mød op uden makker

I klubhuset finder du en fysisk seddel og blyant, hvor du kan skrive dig på og dermed på gammeldags manér tilbyde dig som medspiller til andre i klubben. Vi har også flere chat-tråde på Messenger, som flittigt benyttes, når man forsøger at indkalde deltagere til spil. Har du interesse i at komme med på chat-tråde, så kontakt Anders på anders@filibum.dk eller sms på 24969904.

Vi mener selv, vi er en åben og omfavnende klub for alle medlemmer, så hvis du ikke har en eller flere faste makkere at spille med, så byd dig endelig til når nogle spørger ud på tråden, om nogle har lyst til at spille en dag - typisk med kort varsel. Det er oftest på chat-tråden disse forespørgsler findes, så det er bare om at hoppe med.

Hold øje med, hvornår der arrangeres "Social Tennis", som har en høj grad af socialt samvær, hvor man spiller med hinanden på kryds og tværs. Det er en god måde for især nye medlemmer at blive rystet ind i klubbens ånd og liv. Det annonceres typisk under "Sæsonens aktiviteter".

 

MobilePay

Det er ingen nyhed længere, men vi har stadig mulighed for betaling til klubben gennem MobilePay på nummer 611624. Denne betalingsform benyttes IKKE til kontingenter, men stort set alt andet som f.eks. bolde og stævnegebyrer.